75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Belgegeçer : 0 242 742 87 84
WEB https://75yilcumhuriyetmanavgat.meb.k12.tr
Adres : Örnek Mahallesi 1528.Sokak Manavgat/Antalya
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, Okuyan, inceleyen, arastiran, Analiz ve sentezler yapabilen Nesillerin yetistigi; Bütün ögrencilerin Akla ve bilime dayali egitim ortaminda Hayata ve bir üst ögrenime hazirlandigi; Dünü bugüne, bugünü yarina baglayan Köprülerin kuruldugu; Yönetici, ögretmen, personel, ögrenci ve velilerin elbirligiyle çevrede, bölgede ve ülkede "Model Okul" olmaktadir.
MİSYON : Biz 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Olarak , Atatürk´ün göstermis oldugu yolda, bilimsel ve çagdas egitim-ögretim ile ögrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelisimlerini saglamak, böylece topluma yararli birer birey olarak yetismeleri için variz. Türk Milli Egitimi´ nin amaç ve ilkeleri dogrultusunda; Tüm benligiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygisiyla dolu; Gerçek gücün "Birlik içinde çesitlilik, çesitlilik içinde birlik" olduguna inanan, inancinin geregini davranislariyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal degerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramlari yasam tarzi olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst ögretim kurumuna devam edebilecek egitim ve ögretimsel alt yapiyla donanmis; Mutlulugu, sevgiyi ve sorumlulugu paylasmakta gören ve bilen; Hosgörülü, anlayisli, sabirli; Demokratik, laik düsünceli ve davranisi saglam bir kisilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetistirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:50- 13:35
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : İlimize havayolu ve karayolu ile ilçemize karayoluyla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Örnek Mahallesi 1528.Sokak Manavgat/Antalya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Antalya il merkezine 78 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :